Gruppe kite kursus

Gruppe kite kursus er vores billigeste og mest sociale kite kursus. Kurset er perfekt til en sjov dag med vennerne eller en smagsprøve på hvad kitesufing egentlig er. I kan booke gruppekursus hvis I er 3 eller flere*. Hvis I er flere end 8 så kontakt os og få et specielt tilbud – vi kan tage helt op til 25 personer på samme tid og råder over mange andre aktiviteter hvis I er flere.

*Vi sætter ikke folk sammen så gruppe kurser, I skal altså selv være 3 eller flere for at kunne booke et gruppe kursus. Er du kun en og ønsker at lære det sammen med andre, så henviser vi til makker kurserne.

Kurset egner sig specielt godt til

  • Jer der er en større gruppe
  • Jer der vil prøve kitesurfing til den laveste pris
  • Jer der vil have en sjov dag med familie og venner

Kurset inkluderer

  • En DS-certificeret instruktør
  • Valgfrit spot (se spotkort)
  • Alt udstyr (Våddragt, sko, vest, hjelm, trapez)*
  • Kite og bræt**

Som udgangspunkt står du / I selv for transport til spottet, men vores instruktører kører jo også selv, så hvis det kniber med transporten, så nævn det lige når I snakker med instruktøren, så kan det være han kan tage jer med på vejen.

 

Priser

3 timer: 795,- pp  
6 timer (introkursus): 1.195,- pp  

Alle priser er inkl. 25% moms.

Er I begyndere og tager gruppe kite kursus, kan I som oftest lære det på 12+ timer. Et 5 timers kursus er godt som introkursus, fordi I får noget grundlæggende teori og sikkerhed på land der tager et par timer og I derfor kun lige når I vandet hvis I vælger et 3 timers kursus. 

* Hvis I er mere end 3 personer betaler I kun for leje af wåddragt, sko, vest og hjem – I kan maks være 5 pr. instruktør. Prisen for kursus hvis I er 4 mand total er 3-timer +295 / 5-timer +495. Hvis I er 5 persons total er prisen 3-timer +590 / 5-timer +890.

**Den første lektion er en kite og et board rigeligt. Hvis jeres niveau er højt nok og I ønsker at have flere kites igang på samme tid, så kan dette også tilkøbes kursusprisen 3-timer +300 / 5-timer +400.

Beregningseksempel. I er 4 mand der vil dele to kites og to boards i tre timer. 3*795 + 1*295 + 300 = 2990 total inkl. moms

Hvis I er i tvivl eller har spørgsmål til noget, så tøv ikke med at kontakte os, ellers kan I booke datoer her på siden allerede nu (I betaler først ved fremmøde).