• Slideshow01

    Start med stil

    Rul ned og læs verdens bedste begynder tips
Få ungerne på vandet i sommerferien!

Sommerferien kan bruges på alt fra campingferie i det Sydeuropæriske til Kitesurfing i Danmark!

Læs mere

Kitesurfing med Thomas Uhrskov

Kitesurfing med Thomas Uhrskov

Vi var ude og lære ski-legenden Thomas Uhrskov en ting eller to om kitesurfing

Læs mere

8 kendisser som kitesurfer

8 kendisser som kitesurfer

De fleste ved hvordan man sparker til en fodbold, men der er faktisk overraskende mange store personligheder, der kitesurfer  – og er gode til det!

Vi har listet lidt af dem som er en del af klubben. 

Læs mere

Læs om Lars

Læs om Lars

Lidt indsigt i hvordan man kommer fra begynder til øvede – på bare én måned! interviewet tager udgangspunkt i en af mine elever, som havde første kursus i start oktober, hvorefter jeg mødte ham én måned senere, selvkørende på Sydvestpynten. Her er lidt indsigt i hans forløb som begynder

Læs mere

5 klassiske fejl før du booker et kitesurfing kursus

5 klassiske fejl før du booker et kitesurfing kursus

Er det i år du skal lære at kitesurfe? – og vil du undgå en karriere som bænkevarmer på stranden? Jeg har listet 5 klassikere, som mange nybegyndere desværre falder i, når de skal lære at kitesurfe. Heldigvis har de fleste nye en rigtig fornuftig og sikker tilgang til sporten, men så er der også dem vi kigger nervøst til ude på stranden – Ham eller hende skulle du nødigt blive…

Læs mere

Har kitesurfing et Intranet?

Har kitesurfing et Intranet?

Du er blevet helt hooked på kitesurfing og kan ikke vente med at komme i gang! Det virker bare til, at der ikke rigtig er nogen omkring spisebordet, der deler interessen med dig. Hvad gør du? Du læser guiden til sites, apps og personligheder, som alle på stranden snakker om!

Læs mere

Guide til køb af brugt kite

Guide til køb af brugt kite

Hvis du er jysk af sind, kender du sikkert det med at købe noget, som måske var lidt for billigt? Som undervisere hører vi en del historier om det første møde med køb af brugt kite udstyr. De fleste har læst på lektien og fundet en fornuftig deal. Der er dog nogen der er uheldige, hvilket er en lidt ærgerlig start på livet som kitesurfer. Vi har listet en masse gode råd så du ikke køber katten i sækken!

Læs mere