Note fra instruktøren

“Jo færre I er pr. instruktør, jo hurtigere lærer I det“
Lek. 1

Lek. 1

lek. 2

lek. 2

lek. 3

lek. 3

At vores elever kommer sikkert igennem deres kitesurfing kursus, er vores højeste prioritet. Derfor underviser vi altid efter Dansk Sejlunions retningslinjer og sund fornuft, for at sikre, at alle forholdsregler bliver taget.

Hvordan foregår et kitesurfing kursus?

Et kitesurfing kursus starter altid på land. Her gennemgår vi, hvordan man styrer en drage med en miniature model af den store drage, en “trainer-kite”. Det tager typisk 30-45 minutter, hvorefter vi klæder om til våddragt. Når alle har fået dragter på, er der en 30 minutters tilrigning og sikkerhedsinstruktion om håndtering af dragen. Når dragen er blevet launched, er det ud i vandet – her viser instruktøren en masse sjove øvelser, som eleverne så skal prøve for at lære kiten at kende. Det tager lidt tid at vænne sig til kiten og nogle fanger det hurtigere end andre. Først når man har fået fuld kontrol over dragen, kan man gå til brættet – typisk efter 4-6 timer. Alt efter om man ingen erfaring har, eller måske har dyrket wakeboarding, windsurfing eller snowboard, så tager det alt mellem 10 minutter til 10 timer før, man kommer op og får de første meter på brættet!

Vi ved at instruktørtimer er de dyre timer, derfor arbejder vi altid mod at gøre dig / jer selvkørende. En god indikator for, hvornår man er selvkørende er, når man opfylder et kitesurfer 1 diplom. Det tager typisk 6-9 timer at erhverve sig et sådan diplom, og man kan herefter gå ud på egen hånd og øve indtil, man behøver en hjælpende hånd til brætteknik osv. Det absolut vigtigeste for at blive selvkørende er, at man kan rigge, launche, lande og udløse kiten selv. Al omgang med kiten inde over land er stærkt risikofyldt, og derfor tager vi ingen chancer, når det kommer til vores blåstempling af dine kvalifikationer. Vi står til ansvar for din sikkerhed, så husk, at det er instruktørens vurdering om, du lever op til kravene og der gåes ikke på kompromis med enkelte punkter.

Når du booker et kitesurfing kursus hos KITEpro, bliver du tilknyttet et område. Alt efter, hvordan vind og vejr arter sig, kan vi blive nødt til at ændre lokation. Du kan altid skrive, hvilket spot du foretrækker, men vi er ikke herre over vinden, så nogle gange kan vi blive nødt til at rykke til en anden strand, hvor vindretningen passer. Du kan se hvilke spots vi underviser ved her.

Når du har fundet et sted der passer dig, så er det bare at booke et kursus. Vi laver en række forskellige kursusformer. Du kan se prisoversigt herunder, ellers kan du trykke dig ind og læse mere detaljeret om hvert enkelt kursus her.  

NB: Vi går meget op i gennemsigtighed, og du som kursist ved, hvad du betaler for. Husk derfor når du undersøger markedet for kitesurf kurser at tjekke hvor mange personer I er på kurset, om skolen er forsikret og om den er godkendt af Dansk Sejlunion – man får hvad man betaler for. 

pris på kitesurf kursus

Kursustype  3 timer 5 timer
Privat kursus 1.695,- 2.695,-
Makker kursus 995,- pp 1.595,- pp
Gruppe kursus 795,- pp 1.195,- pp

 

Camp
Lek. 1
lek. 2
lek. 3