8 kendisser som kitesurfer

De fleste ved hvordan man sparker til en fodbold, men der er faktisk overraskende mange store personligheder, der kitesurfer  – og er gode til det!

Vi har listet lidt af dem som er en del af klubben. 

ricky1

Livin’ La Vida Loca – mere er der vist ikke at sige til den!

john-kerry

Selv om man til hverdag tager de helt tunge beslutninger og går i jakkesæt, ser det alligevel ud til at den amerikanske politiker, nyder lidt fritid med board under fødderne og vind i håret. 

richard_naked_lady_kitesurfing_necker_1

Manden bag emperiet Virgin, er en ivrig kitesurfer i fritiden. Hvis du en dag får råd til at bo på jomfruøerne, er det ikke umuligt at han kommer susende forbi! 

2ADAC9E500000578-3175359-image-m-19_1437942802621

Der findes ikke meget dokumentation på hans kitesurfing karriere, men rygterne siger, at skuespilleren nyder kitesurfing, når der er tid til det. 

Barack-Obama-Kitesurfing-Caribbean-2017-Pictures

Straight out of the White House, har Barack gjort det eneste rigtige. Hoppet i et par boardershorts og pumpet sin kite! Velfortjent ferie efter 8 år på toppen af verdens hieraki!

Og så til de danske 

  •  Familien Beha 

De har givet danskerne eventyrlysten tilbage, og så er hele familien (Undtagen Marian) faktisk svært glade for at kitesurfe. Både Mikkel, Emil, Theis og Alfred er begge godt kørende. 

  •  Blærerøven aka Mads Christensen 

En god ven af huset, som de sidste par år er blevet mere og mere entusiatisk omkring kitesurfing. 

  •  DR ULTRA værten Joakim Ingversen 

 

Endnu en god ven af huset. Opvokset i Lynæs og endda tidligere Danmarksmester i Windsurfing.  

 

Hvis ikke du allerede er medlem af klubben, så se at få tilmeldt dig et kursus og begynd at spar op til en tur mod Jomfruøerne! 

 

Husk at like vores Facebook, hvor vi holder dig opdateret, når der kommer nye og sjove artikler. 

Tilbage til blogoversigt 


 


Jeppe Ingversen

Uddannet Dansk Sejlunion kitesurfing instruktør med over 7 års erfaring med kitesurfing undervisning. Derudover partner i KITEpro og Lynæs Surfcenter