Makker kitesurf kursus

Makker kitesurf kursus er vores mest populære kitesurf kursus. Det at have en partner at spare med, giver en god motivation og muligheden for at se fejl fra begge sider. Når du booker et makker kitesurf kursus kan du vælge at gøre det med en ven eller blive skrevet op på vores kite-buddy liste*.

*Skriver du dig op på kite-buddy listen, så bered dig på at det til tider kan være lidt et cirkus at finde weekender for begge kan – gør dig derfor klart, allerede fra start, hvor fleksibel du er, så er det lettere for os at parre dig med en makker. Skriv dig op ved at sende os en mail med emnet “kite-buddy”

Kurset egner sig specielt godt til

  • Jer der skal lære det sammen
  • Dig der synes det vil være rart at lære det med en anden 
  • Jer vil have mest value for money

Kurset inkluderer

  • En DS-certificeret instruktør
  • Valgfrit spot (se spotkort)
  • Alt udstyr (Våddragt, sko, vest, hjelm, trapez, kite og bræt)*

Som udgangspunkt står du / I selv for transport til spottet, men vores instruktører kører jo også selv, så hvis det kniber med transporten, så nævn det lige når I snakker med instruktøren, så kan det være han kan tage jer med på vejen.

Priser

3 timer: 995,- pp  
5 timer: 1.595,- pp  

Alle priser er inkl. 25% moms.

Er I begyndere og tager makker kitesurf kursus, kan I som oftest sagtens lære det på ca. 12 timer i alt. Et 5 timers kursus er godt som introkursus, fordi I får noget grundlæggende teori og sikkerhed på stranden og derfor kun når hele 4-5 timer i vandet. Herefter kan I vælge 3 eller 5 timer afhængig af hvad jeres instruktør vurderer I mangler for at blive fuldblodige kitesurfere.

*Den første lektion er et sæt kite, bar og board mere end rigeligt. Hvis I øsnker et ekstra sæt så I har et hver, så er prisen 3 timer +300 / 5 timer + 400

Hvis I er i tvivl eller har spørgsmål til noget, så tøv ikke med at kontakte os, ellers kan I booke datoer her på siden allerede nu (I betaler først ved fremmøde).