Privat kitesurfing kursus

Et privat kitesurfing kursus er den hurtigeste og mest effektive måde at lære at kitesurfe på. På kurset et det kun dig, en instruktør, en kite og et board. Det gør, at du kan tage lektionerne i dit eget tempo og du får meget mere tid med dragen end hvad du gør hvis du tager et af vores andre kurser.

Kurset egner sig specielt godt til

  • Dig der skal lære det lynhurtigt
  • Dig der har prøvet det før og kun skal have hjælp til de sidste dele
  • Dig der skal have fuldt fokus fra instruktøren
  • Børn under 15 år*

*Vi tager alle forbehold når vi underviser børn i kitesurfing, da børn som oftest ikke har den samme forståelse for konsekvens af leg i vand som voksne. Når vi underviser børn gør vi det derfor som oftest som privat eller som makker kursus med en ven.

Kurset inkluderer

  • En DS-certificeret instruktør
  • Valgfrit spot (se spotkort)
  • Alt udstyr (Våddragt, sko, vest, hjelm, trapez, kite og bræt)

Som udgangspunkt står du selv for transport til spottet, men vores instruktører kører jo også selv, så hvis det kniber med transporten, så nævn det lige når I snakker med instruktøren, så kan det være han kan tage jer med på vejen.

Priser

3 timer: 1.695,-  
5 timer (introkursus): 2.695,-  

Alle priser er inkl. 25% moms.

Er du begynder og tager privat kursus, kan du som oftest sagtens lære det på 8-11 timer, hvor nogle af de andre kurser oftest tager 15+ timer. Et 5 timers kursus er godt som introkursus, fordi du får noget grundlæggende teori og sikkerhed på land og derfor når hele 4-5 timer i vandet allerede første gang. Herefter er 3-timers kurset fint, da det er ren op på bræt teknik.  

OBS: Hvis du har ALT udstyr selv, så kan du booke det vi kalder “brush-up”. Der betaler du kun for instruktøren, det vil sige du kan også blive undervist i mere avanceret manøvre hvis det er ønsket. Prisen for 3-timers brush-up er 1.295,-  

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til noget, så tøv ikke med at kontakte os, ellers så kan du booke datoer her på siden allerede nu (du betaler først ved fremmøde).