Gruppe kite kursus

Gruppe kite kursus er vores billigeste og mest sociale kite kursus. Kurset er perfekt til en sjov dag med vennerne eller en smagsprøve på hvad kitesufing egentlig er. I kan booke gruppekursus hvis I er 3 eller flere*. Hvis I er flere end 8 så kontakt os og få et specielt tilbud – vi kan tage helt op til 28 personer på samme tid og råder over mange andre aktiviteter hvis I er flere.

*Vi sætter ikke folk sammen så gruppe kurser, I skal altså selv være 3 eller flere for at kunne booke et gruppe kursus. Er du kun en og ønsker at lære det sammen med andre, så henviser vi til to-mands kurserne.

Kurset egner sig specielt godt til

  • Jer der er en større gruppe
  • Jer der vil lære det billigst
  • Jer der vil have en sjov dag med familie og venner
  • Jer der vil starte med at se om kitesurfing er noget for jer

Kurset inkluderer

  • En DS-certificeret instruktør
  • Valgfrit spot (se spotkort)
  • 3xAlt udstyr (Våddragt, sko, vest, hjelm, trapez)*
  • 2xKite og bræt**

Som udgangspunkt står du / I selv for transport til spottet, men vores instruktører kører jo også selv, så hvis det kniber med transporten, så nævn det lige når I snakker med instruktøren, så kan det være han kan tage jer med på vejen.

*Hvis I er mere end 3, så betaler I bare for leje af udstyr for de ekstra I vil have med. Udstyr til 1 ekstra person koster 3 timer 295,- / 6 timer 495,-. Vi anbefaler at I er max 4 pr. instruktør, ellers kommer der for meget ventetid. Skal I booke for fx 7 personer, så skal I booke 2x gruppekurser og et af dem skal have en ekstraperson som tillæg. Så får I to instruktører og et hold med 3 pers. og et hold med 4 pers. 

**Vi følger Dansk Sejlunions retningslinjer for kitesurf undervisning og vi må derfor kun have en kite oppe pr. instruktør så længe eleverne ikke opfylder punkt 1,3 og 5 i kitesurfer 1. Det tager typisk 3-4 timer før vi kan sætte to kites op og derfra foregår undervisningen i to grupper. 

Priser

3 timer: 695,- pp  
6 timer (introkursus): 1.195,- pp  

Er I begyndere og tager gruppe kite kursus, kan I som oftest lære det på 12 timer. Et 6 timers kursus er godt som introkursus, fordi I får noget grundlæggende teori og sikkerhed på land og derfor kun når 4 timer i vandet, hvilket I fint kan klare. Herefter kan I vælge 3 eller 6 timer afhængig af hvad jeres instruktør vurderer I mangler for at blive fuldblodige kitesurfere.

Hvis I er i tvivl eller har spørgsmål til noget, så tøv ikke med at kontakte os, ellers kan I booke datoer her på siden allerede nu (I betaler først ved fremmøde).