Lynæs

Det bedste kitesurf spot for begyndere

Spotbeskrivelse

Lynæs er specielt velegnet til begynderen! Der er god plads til launch, tilrigning og øve med trainerkite. Der er en kæmpe tange med lavt vand, der gør det let at finde rum til at øve, uden at ligge klods op ad andre. Der er altid massere mennesker i Lynæs, så man skal ikke frygte, at der ikke er nogen til at launche ens kite eller tage en hyggesnak om dagens session. Der er rigtig mange nybegyndere hvilket gør det lidt lettere at føle sig tilpas når man er helt grøn. Udover dette er der en fiskeforretning og et spisested lige ved siden af, og der er altid parkeringspladser.

Vejr

vindhastighed

Vindretning

Lynæs ligger på en pynt, hvorfor man kan sejle i stort set alle retninger. Når det blæser, så blæser det altid i Lynæs! 

Når det blæser fra nord bliver der typisk meget dybt, det er kold vind og man bliver nødt til at starte oppe fra det hvide hus (Djursnæs) , fordi der ingen vind er ved parkeringspladsen. Det er ikke tilladt at rigge til ved det hvide hus..

Nice to know

Lynæs er et af de eneste steder hvor du kan leje kitesurf udstyr på sjælland. Du kan leje en time, tre timer eller en hele dag. Lynæs Surfcenter har alt grej til vind og SUPs hvis vinden skulle løje af. Se priser og åbningstider her

Facts

 1. Det klart bedste begynderspot i DK
  2. Der er en lille surfbutik på spottet
  3. Perfekt til at tage familien med
  4. Hvis der er vind, er der altid vind i Lynæs
  5. Der er altid folk til at launche – Alle hjælper alle i Lynæs
 • Lynæs Havnevej 8

 • 3390 Hundested

 • Danmark